Privacy Statement

Voor SliM Appartementen staat het belang van de bewoner – uw belang – te allen tijde centraal. Dat betekent dat wij diensten, producten én oplossingen bieden, die voor u waardevol zijn en aansluiten bij uw situatie. Gebaseerd op integriteit en wederzijds respect.

Integriteit en respect: voorwaarden voor het handelen van SliM Appartementen

  1. SliM Appartementen (SliM) is gebonden aan de Wet bescherming persoonsgegevens.
  2. De door u verstrekte persoonsgegevens zijn in beginsel alleen beschikbaar voor SliM.
  3. Indien u geen informatie over diensten en producten wilt ontvangen, dan kunt u dat aan ons kenbaar maken. Dat kan via de afmeldlink in onze commerciële e-mails, door telefonisch contact met SliM (5 dagen per week van 09.00-18.00 uur via 020-3630913 (lokaal tarief)), door een brief te sturen naar SliM Appartementen, Postbus 48, 1190 AA Ouderkerk a/d Amstel, of een e-mail te sturen via onze website: https://slimappartementen.nl/contact.
  4. Bij de verwerking van uw persoonsgegevens gaat SliM zorgvuldig te werk. Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Wij gebruiken alleen die gegevens die nodig zijn voor een optimale dienstverlening. Voor zover dat niet voortvloeit uit de wet of uit verplichtingen die SliM jegens u is aangegaan, worden zonder uw toestemming geen persoonsgegevens aan derden verstrekt.
  5. U hebt de mogelijkheid om aan SliM te vragen welke gegevens deze van u verwerkt en deze gegevens – bij eventuele onjuistheden – te laten corrigeren. Een overzicht van uw gegevens kunt u schriftelijk aanvragen.
  6. SliM maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring op websites en apps. Meer informatie over de cookies waar wij gebruik van maken vindt u in ons cookie-statement.

Vragen en contact

Indien u een vraag heeft over ons privacybeleid kunt u contact met ons opnemen via:
SliM Appartementen
Postbus 48
1190 AA Ouderkerk a/d Amstel

T: 020 – 363 0913