Inloopavond SliM in Lelystad

Geslaagde inloopavond Gemeente Lelystad

Op 20 februari vond in het Stadhuis van Lelystad een inloopavond plaats, welke georganiseerd werd door de gemeente. Omwonenden waren uitgenodigd voor de informatieavond, maar ook geïnteresseerden in de SliM Appartementen waren van harte welkom.

Het was een geslaagde avond, waarbij tientallen geïnteresseerden ons het hemd van het lijf vroegen! De reacties op zowel het gebouw, de appartementen en het SliM concept waren bijzonder positief. “Het zijn de mooiste en interessantste momenten om met gegadigden zelf te praten”, aldus Vincent van Driel van SliM. “We leren telkens weer nieuwe dingen en horen erg veel dat we kunnen toepassen, zodat ons concept nog beter aansluit op de doelgroep”.

Het te bouwen appartementencomplex op het nu nog braak liggende terrein tussen de straten Rigastraat, Kopenhagenlaan en Bruggestraat in de wijk HanzePark zal naar alle waarschijnlijkheid ‘Kopenhagen’ gaan heten. Het gebouw bestaat uit 42 vrije sector huurappartementen waar de bewoner wordt ‘ontzorgd’, met extra aandacht voor comfort. ReadyforLiving is ontwikkelaar van het gebouw.

Tijdens de inloopavond lichtte ontwikkelaar ReadyforLiving het plan voor het appartementengebouw toe. Verhuurder SliM Appartementen vertelde meer over het woonconcept. Vertegenwoordigers van de gemeente Lelystad waren aanwezig voor informatie over de te doorlopen procedure en – na realisering van het woongebouw – over de inrichting van de openbare ruimte.