Holland Immo Group koopt 42 SliM Appartementen in Lelystad

Aanbieder van vastgoedbeleggingsfondsen Holland Immo Group sluit op de PROVADA een overeenkomst met ontwikkelaar ReadyforLiving en exploitant SliM Appartementen voor de koop en langjarige verhuur van 42 nieuwbouw vrije sector huur appartementen in HanzePark Lelystad. Ook tekenen partijen een intentieovereenkomst voor de ontwikkeling van nog twee andere nieuwbouwcomplexen.

SliM in Lelystad impressie

Impressie SliM in Lelystad

Derek Holsboer, directeur van SliM Appartementen: ‘ons innovatieve woonconcept zorgt ervoor dat ouderen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen in hun eigen vertrouwde omgeving, waar comfort, veiligheid en mobiliteit centraal staan. De doelgroep van SliM zijn 70-plussers in het middensegment. Uit ons onderzoek bleek de vraag naar dit soort vrije sector appartementen hoog in onder meer Lelystad. SliM Appartementen is ontwikkelaar van dit concept en verkoopt de gerealiseerde appartementen aan Holland Immo Group om vervolgens op te treden als exploitant van de appartementen: wij verhuren rechtstreeks aan de bewoner en verlenen hen een keur aan services. SliM huurt langjarig alle appartementen van haar eindbelegger Holland Immo Group. Voor de ontwikkeling werken wij samen met ReadyforLiving.’

Manfred Kühl, CEO van Holland Immo Group: ‘Wij zien in SliM een langjarige en innovatieve partner voor onze woonzorgconcepten en zijn hierdoor zeker van een solide rendement op onze belegging voor een langere periode. Met de aankoop van dit complex doen we een fraaie woningbelegging binnen een interessante niche: service en zorg. ReadyforLiving staat als ontwikkelaar garant voor een hoge, turnkey afwerkingskwaliteit.’

Radboud de Jong, directeur ontwikkeling van ReadyforLiving: ‘Wij ondersteunen SliM bij het optimaliseren van hun concept, zo maken we samen het ideale SliM appartement dat we op meerdere plekken in Nederland willen realiseren. Dit eerste complex bestaat uit 42 appartementen in HanzePark, naast het station, aan de rand van het centrum van Lelystad. Wij zijn samen met SliM Appartementen op zoek naar nieuwe locaties voor dit soort gebouwen.’

De contractondertekening zal plaatsvinden tijdens PROVADA op dinsdag 30 mei vanaf 16.30 uur op de stand van ReadyforLiving (stand 12-32).

SliM Appartementen

SliM Appartementen is exploitant van SliMme appartementen en bijbehorende diensten voor ouderen. Hun aanpak zet de bewoner 100% centraal en ontzorgt de belegger. Achtergrond van de oprichters is in bouw en hospitality. SliM heeft de ambitie een portefeuille op te bouwen met meerdere objecten ontwikkeld volgens het SliM-concept.

www.slimappartementen.nl

Holland Immo Group

Holland Immo Group is aanbieder van vastgoedbeleggingsfondsen en heeft sinds 2001 in totaal 36 fondsen geïnitieerd met een totaal investeringsvolume van € 960 miljoen. Holland Immo Group initieert beleggingen in commercieel vastgoed in Nederland en Duitsland voor de particuliere en institutionele belegger. Vanaf 2016 is de beleggingsstrategie ook gericht op woonzorgconcepten voor ouderen.

www.hollandimmogroup.nl

ReadyforLiving

ReadyforLiving is een turnkey woningontwikkelaar die woningen verkoopt, inclusief alle afwerking, naar smaak van de koper, als onderdeel van de verkoopprijs. Naast koopwoningen voor particulieren ontwikkelen zij ook voor huurwoningen voor beleggers.

www.readyforliving.nl