Feestelijke ondertekening samenwerking op Provada

Op de openingsdag van de Provada 2017 in de RAI bevestigden SliM Appartementen, Holland Immo Group en ReadyforLiving hun langjarige samenwerking door het ondertekenen van diverse contracten. De ondertekening vond plaats op de stand van ontwikkelaar ReadyforLiving tijdens het event ‘Gin & Contracts’.

Directielid Maud Goesten van Holland Immo Group tekende namens de belegger, Bas Verkerk en Radboud de Jong namens ontwikkelaar ReadyforLiving. Maud Goesten toonde zich verheugd met deze “gouden driehoek” en gaf aan dat deze samenwerking naar meer smaakt. Wethouder Wonen van de Gemeente Lelystad, Job Fackeldey, prees de samenwerking en snelheid waarmee het eerste project van 42 appartementen in Lelystad tot stand is gekomen.

In de eerste fase gaat het om de realisatie van circa 15.000 m² BVO aan nieuwe projecten en ontwikkelingen. De eerste 5.000 m² is inmiddels in voorbereiding in Lelystad. SliM Appartementen is nog op zoek naar nieuwe locaties.